Abbondanza Soft Silk

Krijtverf is een fantastisch product, maar heel af en toe wil je toch een oppervlak afwerken met een verf die extra vlekbestendig en krasvast is. Bijvoorbeeld voor kindermeubels, keukenkastjes, deuren, spatwanden of voor kozijnen, binnen of buiten.

Maar je wil tóch die fijne uitstraling, die intense kleur, die kwaliteit van een ambachtelijk product en kleuren die passen bij de muren of meubels die je met krijtverf hebt behandeld. Daarom stond er al een tijdje een extra verfsoort op ons verlanglijstje. Een verfsoort om naast de krijtverf te gaan voeren, die voldeed aan al die eisen. Deze hebben we gevonden in onze eigen Abbondanza Soft Silk. Ook op waterbasis en milieuvriendelijk maar dan in een heel subtiele zijdeglans. Ik ben er heel blij mee; een verf die echt een mooie aanvulling is op onze krijtverfcollectie! En verkrijgbaar in dezelfde 170 kleuren als Abbondanza krijtverf.

abbondanza-soft-silk _vintage_rug

Wist je trouwens dat het heel mooi is om mat en glans te combineren? Je kunt bijvoorbeeld eenzelfde kleur zowel in een matte als zijdeglans variant gebruiken. Dat geeft rust en oogt toch levendig. Voor de muren gebruik je dan bijvoorbeeld matte krijtverf en voor meubeltjes of deuren Soft Silk zijdeglans.

Deel met je vrienden of volgers >
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+

Een gedachte over “Abbondanza Soft Silk

  1. Pingback: ‘t Was me het jaartje wel | Verftechnieken

Reacties plaatsen niet mogelijk.