Abbondanza Soft Silk alles in één lak

Krijtverf is een fantastisch product, maar heel af en toe wil je toch een oppervlak afwerken met een verf die extra vlekbestendig en krasvast is. Bijvoorbeeld voor kindermeubels, keukenkastjes, deuren, spatwanden, tegels, of voor kozijnen, binnen of buiten.

Maar je wil tóch die fijne uitstraling, die intense kleur, die kwaliteit van een ambachtelijk product en kleuren die passen bij de muren of meubels die je met krijtverf hebt behandeld. Daarom stond er al een tijdje een extra verfsoort op ons verlanglijstje. Een verfsoort om naast de krijtverf te gaan voeren, die voldeed aan al die eisen. Deze hebben we gevonden in onze eigen Abbondanza Soft Silk.

Soft Silk lak is ook op waterbasis, en heeft een heel subtiele zijdeglans. Ik ben er heel blij mee; een verf die echt een mooie aanvulling is op onze krijtverf collectie! En verkrijgbaar in dezelfde 170 kleuren als Abbondanza krijtverf.

Soft Silk alles in een lak Vintage Green

Wist je trouwens dat het heel mooi is om mat en glans te combineren? Je kunt bijvoorbeeld eenzelfde kleur zowel in een matte als zijdeglans variant gebruiken. Dat geeft rust en oogt toch levendig. Voor de muren gebruik je dan bijvoorbeeld matte krijtverf en voor meubeltjes of deuren Soft Silk zijdeglans.

4 juli 2010
xoxo Mirjam

Deel dit artikel

Eén gedachte op “Abbondanza Soft Silk alles in één lak

  1. Pingback: ‘t Was me het jaartje wel | Verftechnieken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *