Alles Brocante

Rondsnuffelend op het internet, stuitte ik toevallig op een website die ik er heel sfeervol uit vond zien; Alles Brocante.

alles-brocante

allesbrocante-koffers

Het grappigste was nog dat ik uitkwam bij een pagina over onszelf. In de rubriek ‘opknappen’.

allesbrocante-opknappen

Ik dacht; Hé wat komt me dat tafeltje bekend voor!? Dat is toch van mijzelf?

allesbrocante-brocant-tafeltje

En dat klopt dus ook; het was het tafeltje uit de verfbijlage van de ariadne atHome waar ik een tijdje geleden aan meewerkte. Na wat zoeken zag ik dat de website ‘Alles Brocante’ een uitgave is van Sanoma uitgeverijen. Aha, dat verklaart dus heel veel. Ook op een andere pagina, Brocante verftechniek, zag ik een verwijzing naar onze website en m’n blog.

allesbrocante-verftechniek

Leuk om te zien. En trouwens ook een leuk initiatief deze nieuwe website. Met verwijzingen naar andere websites, de leuke blogs van room seventeen en Tierlantijn, die je misschien welk kent en tips voor leuke winkels. Ook is er aandacht voor ‘t opknappen van meubeltjes, verftechnieken, en informatie over brocantemarkten, kunst en antiekmarkten, etc. En dan ga ik nu weer snel aan ‘t werk. Er ligt een grooooote stapel bestellingen te wachten om te worden ingepakt. Iedereen heeft weer de verfkriebels geloof ik. Heerlijk toch?

Deel dit artikel

3 gedachten over “Alles Brocante

  1. MOODZ

    Hoi Mirjam, ik zag op Picasa dat je naar mooie bloempotten op zoek bent wij hebben hele mooie "mos"potten misschien is dat wat je zoekt?
    fijne dag
    Tamara

  2. Sonja

    Hoi Mirjam.. leuke site, kwam er toevallig ook op terecht een tijdje terug. Leuk om jezelf dan erin terug te zien..!

    Groetjes en veel succes!

    Sonja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *