Decoreren Landelijke Stijl – betonlook

Ik schreef er een tijdje geleden al eens een blogpost over; ik heb meegewerkt aan een workshop-reportage voor het voorjaarsnummer van het blad ‘Decoreren Landelijke Stijl’. De techniek die ik hierin laat zien is een leuke make-over voor bloempotten, tuinpotten e.d. met mijn betonlook techniek.

decoreren_landelijke_stijl_voorjaar2011

Sinds gisteren (7 april) ligt het blad in de winkels, dus rennen mensen, voor het weer is uitverkocht. Ik heb namelijk gemerkt dat er nog steeds belangstelling is voor de vorige editie (dat was ook de eerste) van najaar 2010, maar ja die is niet meer te krijgen en inmiddels een collectors item geworden geloof ik.

Ik zag zelfs oproepjes op Marktplaats van mensen die het blad zochten. Het blad is in zowel België als Nederland gewoon bij de goed gesorteerde bladenwinkel of boekwinkel verkrijgbaar. Het is los te koop of als voordeelpakket met de Wonen Landelijke Stijl.  En behalve onze betonlook staan er nog veel meer leuke stap voor stap beschrijvingen en workshops in. Bijvoorbeeld hoe je zelf heerlijk geurende olijfoliezeep kunt maken, een verweerde verftechniek voor een tafel, een lamp maken van drijfhout of creatieve ideeën met fruitkistjes. Waarbij overigens ook onze Abbondanza krijtverf werd gebruikt.

SCANNEN0001

Hierboven zie je een voorbeeld van de eerste pagina van de betonlook. Gelukkig hoefde ik zelf niet in beeld (zorgt alleen maar voor stress haha) en zie je alleen hier en daar een handje en een hoekje van m’n atelier. Voor de rest gaat het om de techniek en de stap voor stap beschrijving.

potten_betonlook

Deze betonlook techniek is echt ideaal voor je oude terracotta bloempotten en andere bloembakken en tuinpotten of consoles die gedateerd zijn en niet meer van nu. Zelfs kunststof potten en bakken kun je met deze techniek behandelen!

xoxo Mirjam

Deel dit artikel

4 gedachten over “Decoreren Landelijke Stijl – betonlook

  1. Pingback: Handdoekkastje van fruitkistjes | Verftechnieken

  2. Pingback: Armeluiszilver in de zomer | Verftechnieken

  3. Claudia.

    Hey bedankt voor de tip ik ga hem van de week kopen, zulke bladen, daar wordt ik zo blij en relaxed van…
    Zoals vandaag kreeg ik de ariadne at home (hij was niet echt super), daar wordt ik zo blij en relaxed van en dat in combinatie met dit super weer.

    Claudia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *