DIY Goud & Turquoise schaaltje

DIY goud en turqoise bakjes

Goud en Turquoise is de beste combinatie ooit

Dit is een favoriete kleurencombinatie van mij, daar raak ik eigenlijk nooit op uitgekeken! De koperen interieuraccessoires die nog steeds hip zijn vind ik ook geweldig, maar ik wilde vandaag eens iets anders uitproberen.

Voor deze DIY heb ik twee houten schaaltjes bewerkt. De binnenkant met goudtinten uit de Metallics lijn en de buitenkant met een lekkere felle turquoise krijtverf voor een spannend contrast. Metallic Paint is een sprankelende verf op waterbasis en is verkrijgbaar in verschillende tinten.

Werkwijze goud en turquoise schaaltjes

Ik begon met het aanbrengen van de metallic verf aan de binnenkant. Ik gebruikte een warme goudtint voor het ene bakje en een meer klassiek goud voor het andere. Er zijn diverse goudtinten in de collectie. Neem hiervoor bijvoorbeeld Abbondanza Rich Gold en Classic Gold. Maar Copper is natuurlijk ook heel mooi.

verven binnenkant schaaltje

Als de metallic binnenkant is opgedroogd is de buitenkant aan de beurt. Hiervoor is een testpotje krijtverf ideaal, want je hebt immers maar weinig verf nodig. Ik gebruikte een tester Abbondanza  Cool Turquoise. Maar ook de kleur Bright Ocean of een van de andere blauw/groene tinten is mooi om te combineren met goud of koper.

DIY Gold & Turqoise - verven buitenkant

Even laten drogen en je hebt een superleuk schaaltje voor bijvoorbeeld je sieraden…

Bronze & Turquoise Bowl - verftechnieken.nl

Cute toch?
Gold & Turquoise Bowl - verftechnieken.nl

Ideaal voor sieraden. Maar ik heb er inmiddels ook eentje in gebruik als bakje voor de huissleutels en andere rommeltjes.
Gold & Turquoise krijtverf Abbondanza 02

Je kunt natuurlijk ook een andere combinatie kiezen. Maak bijvoorbeeld een frisse lichte variant met aan de buitenkant Pure White en aan de binnenkant Silver.

Mocht je ook aan de slag gaan dan wens ik je veel verfplezier!

xoxo Mirjam

Bewaren

Deel met je vrienden of volgers >
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+