DIY Pakket Vintage Letters, stoer zelfmaak project!

DIY Pakket Vintage Letters - verftechnieken.nlDIY pakket: een compleet zelfmaak project

We hebben al jarenlang een aantal DIY pakketten in ons assortiment. Ons DIY pakket Armeluiszilver maken is daarvan (al sinds 2008!) wel de bekendste. Sinds die tijd hebben we meerdere tutorials en pakketten aan het assortiment toegevoegd, zoals het pakket met alle benodigdheden voor onze Betonlook van vorig jaar.

Abbondanza Betonlook met Gritty Paste

Omdat ik het zo leuk vind om DIY projecten te bedenken, hebben we besloten om het assortiment DIY pakketten verder te gaan uitbreiden. Iets dat ook helemaal past bij onze missie: mensen inspireren op het gebied van verftechnieken door tips, advies, werkbeschrijvingen en producten gemakkelijk online toegankelijk te maken. De nieuwe pakketten worden nog uitgebreider dan de bestaande pakketten, omdat het streven is dat werkelijk alles wat je nodig hebt in het pakket zit.

Wat zit er in een DIY Pakket?

Een Verftechnieken DIY pakket bevat alles wat je nodig hebt om zelf een origineel decoratie item voor je interieur te maken. In iedere Verftechnieken DIY Kit vind je alle benodigde materialen voor een uniek creatief project. Dus op jacht naar spullen is niet nodig, alles zit in het pakket, inclusief een stap voor stap werkbeschrijving. Vandaag laat ik je het eerste pakket zien: ‘Vintage Letters’.

DIY Pakket Vintage letters

DIY pakket Vintage Letters

In de DIY Kit Vintage Letters zit alles om twee letters een industriële uitstraling te geven. De ene letter geef je een verweerd zink effect en de andere letter een vintage blauwgroene kleur. Beide letters krijgen een finishing touch met roestplekjes. Het pakket is helemaal compleet, alle benodigdheden zitten erin, zoals de letters, alle verf, gereedschap en natuurlijk ook een stap voor stap werkbeschrijving met foto’s. In de werkbeschrijving staat precies wat je moet doen.

DIY pakket Vintage Letters inhoud

We verpakken alle DIY pakketten zorgvuldig, zodat het ook heel leuk is om cadeau te geven aan een creatieve vriend of vriendin.

Vintage Letter Zink met roest - DIY Kit verftechnieken

Het leuke is dat je niet alleen zelf een gaaf item voor je interieur maakt, maar tegelijkertijd ook een verftechniek leert. Zoals dit stoere zink-effect!

Vintage Letter met industriële look - DIY pakket verftechnieken

De andere letter geef je een industriële look met een vintage groenblauwe kleur. Ook het maken van de roestplekjes ga je leren, dus je hebt er ook bij toekomstige verfprojecten en make-overs plezier van.

Verftechnieken DIY-Kit Vintage lettersZijn ze niet stoer?? Als je wilt kun je natuurlijk ook beide letters op dezelfde manier bewerken, dat is aan jou! Er zit voldoende materiaal in het pakket om daarvoor te kiezen.

Alle DIY pakketten vind je op de verftechnieken site.

P.S.: heb je interesse in grotere aantallen pakketten, bijvoorbeeld om weg te geven als origineel kerstpakket? Neem dan contact met ons op via de website. Kies voor het contactformulier of gebruik de chatbox.

xoxo Mirjam

Deel dit artikel