Kleurinspiratie {fris gedurfd}

Vorig jaar heb ik al eens een blogje gewijd aan de ontwerpster Carolyn Quartermaine. Iemand die ik echt bewonder om haar prachtige werk. De onderstaande foto is een van mijn favorieten, vanwege de mooie frisse kleuren en de gedurfde combinatie van het fluorstofje op de barokke stoel.

verftechnieken-Quart-barok-stoeltje

bron: http://www.carolynquartermaine.com/

Hoewel de kleuren fel en gedurfd zijn is de sfeer toch rustig. De witte muren en vloer vormen een neutraal blank canvas en de kleuren zijn alleen in de vorm van kleine accenten toegevoegd. Inspirerend om dit te vertalen naar tinten uit de Abbondanza collectie.

verftechnieken-kleurinspiratie-Quart

010 > Old White
465 > Peacock
695 > China Pink
785 > Grapefruit
770 > Bright Terracotta

De kleuren zijn in krijtverf en in een zachte zijdeglans verkrijgbaar. Je kunt ze snel vinden door op onze website rechtsboven in het zoekvakje de kleurnaam in te voeren (je kunt trouwens ook filteren op kleur).

Voor een spatje goud, zoals op het houtwerk van de stoel, kun je je uitleven met de verschillende mooie goudtinten uit de Polyvine metallic serie, of een likje verguldwas.

verftechnieken-verguldwas

Zoals gezegd zijn alle Abbondanza kleuren zowel in poedermatte krijtverf als in subtiele glans (Soft Silk) verkrijgbaar. Mooi om de muren poedermat te houden met krijtverf en meubels of accessoires een zachte glans mee te geven.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *