Kleurinspiratie {voorjaarskleur; geel}

vaas-geel-PolsPotten

Ik ben zo druk de laatste tijd dat ik niet veel  mee krijg van het mooie weer. Afgelopen zondag en ook gisteren, zonnig en heerlijk voorjaarsweer, maar ik zat de hele dag binnen achter de computer, als de eerste de beste ‘nerd’. Onze nieuwe website is bijna klaar en nu zijn we druk-druk-druk met de puntjes op de ‘i’. Dus dat betekent dat ik iedere dag tot laat in de avond aan mijn beeldscherm zit gekluisterd. Maar het wordt mooi! Ik laat het horen zodra je kunt gaan kijken. Verder veel projectjes met een aantal tijdschriften (101 woonideeën, Libelle, ariadne at Home) die me de nodige tijd kosten. En dan nog een verhuizing die op het programma staat; we gaan binnenkort naar een nieuwe bedrijfsruimte. Dus vervelen doe ik me niet. Helaas gaat dat nu even ten koste van blogtijd, Facebook tijd en Pinterest tijd, dus jullie horen op dit moment niet veel van me. Maar: voorjaar dus. Ontluikend groen, vogels die actief worden, langere dagen, een zonnetje en overal veel geel te zien. Zo ook op de website van My Home shopping. Daar zag ik de geweldige frisgele vazen en bamboe lantaarns van Pols Potten. Te koop via Bijzonder Mooi.

verftechnieken-voorjaarskleur-geel

My Home Shopping heeft zelfs een leuk Yellow Pinterest Board online gezet. Allemaal leuke frisse accessoires in fris geel. Zelf had ik toevallig een paar dagen geleden ook al de nodige gele sfeerfoto’s op mijn Pinterest Board gezet. De bron van de foto’s kun je via Pinterest achterhalen.

image

Gelukkig hebben we in de Abbondanza collectie ook genoeg geel (en andere voorjaarskleurtjes) voorhanden. Daarom even een beetje ‘Yellow’ kleurinspiratie.

verftechnieken-kleurinspiratie-geel-2012-maart

Kleuren:
790 – Abbondanza Carribean Yellow
695 – Abbondanza China Pink
285 – Abbondanza Celadon Green
370 – Abbondanza Turquoise
800 – Abbondanza Egg Nogg Alle kleuren trouwens ook in Soft Silk (zachte zijdeglans) verkrijgbaar.

Je kunt in onze webshop heel gemakkelijk kleuren zoeken door rechtsboven in het zoekbalkje de naam van de kleur in te typen.  Oh ja; had ik al gezegd dat alle kleuren krijtverf nu ook in halve liter verkrijgbaar zijn? Handig voor een kleinere klus. Geniet van het fijne weer en tot snel!!

Deel met je vrienden of volgers >
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Tumblr
Tumblr
Email this to someone
email