Kleurinspiratie {Zinc}

Abbondanza Zinc

Ook weer zo’n fijne kleur; Abbondanza Zinc! Een mooie warmgrijze tint, tussen grijs en taupe in. Perfect voor een stoer tintje in een landelijk interieur.

Combineer Zinc met het frisse Pure White of een natureltint zoals Biscuit. Wil je er wat lichtere kleuren bij in dezelfde kleurstelling, dan kun je Zinc prima combineren met tinten als Loft, Long Island of Oat. Zinc is ook heel geschikt om te gebruiken bij een betonlook effect.

xoxo Mirjam

Deel dit artikel

2 gedachten over “Kleurinspiratie {Zinc}

  1. Ester

    Hallo,

    Welke kleuren op de kartonnen letter”Z” heb je nog meer gebruikt als de Abbondanza Zinc 051?
    Ik heb een metalen/zinken trap waar sommige stukken donker zijn ipv zinkkleur en die wil ik zinkkleur schilderen.

    Groet Ester

    1. Mirjam Steenbeeke Bericht auteur

      Hallo Ester, in het artikel waarbij je deze vraag stelt staan geen foto’s van een zinken letter, dus ik denk dat je een van mijn andere artikelen hebt gezien| Ik heb ergens foto’s staan met de letter Z met alleen een zink effect en ergens ook voorbeelden van zink met roest. Voor dat zink effect heb ik eerst een basislaag aangebracht met Abbondanza krijtverf in de kleur Warm Black (kan ook met Black of Slate). Toen dit droog was bracht ik Abbondanza metallic paint aan in de kleur Old Silver en dit depte ik voorzichtig met een doekje of sponsje terwijl de metallic verf nog nat was. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *