Mandala sjablonen, Dreamcatchers & Veren in Boho-Ibiza stijl

Hippe sjablonen in Boho-Ibiza stijl | verftechnieken.nl

Mandala sjabloon: helemaal trendy!

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en vooral originele items voor in de webshop. En ik ben dan ook heel erg blij met mijn nieuwste vondst: fantastische mandala sjablonen, hippe veren en sfeervolle dromenvangers. Helemaal hip en on trend! Je kunt ze allemaal bekijken in de webshop, in de sjablonencategorie Boho, Mandala’s Ibiza Style.

Zelf ben ik gek op een bohemian sfeertje in het interieur. Ik houd bijvoorbeeld enorm van mandala patronen op accessoires, kleedjes of meubels. Een voorbeeld hiervan heb je in een vorige blogpost kunnen zien.

Mandala’s (vooral het maken ervan) hebben een spirituele achtergrond, maar dat hoeft niet te betekenen dat je ze om die reden in je interieur toepast. Ze zijn namelijk ook gewoon prachtig om naar te kijken en ontzettend decoratief. Als je een mandala sjabloon gebruikt hoef je helemaal geen tekentalent te zijn (of eindeloos veel geduld te hebben) en heb je toch zo’n prachtig element in je interieur.

Tafeltje sjabloneren met een mandala sjabloon

Veren en dromenvangers

Behalve mandala’s vind ik ook veren geweldig! Ik weet niet wat ik met veren heb, maar ik krijg er geen genoeg van. Ik heb zelfs een compleet Pinterest-board met veren. Misschien komt het omdat ik vogels ook leuk vind, maar ze zijn leuk, mooi en passen goed in een Ibiza sfeertje. Vooral in zo’n XXL formaat voegt het echt iets toe aan je interieur!

Hippe sjablonen in Boho-Ibiza stijl | verftechnieken.nl

 

Stencil Boho Feathers | verftechnieken.nlAlle nieuwe boho sjablonen zijn niet alleen supermooi en sterk, maar ook nog eens in allerlei afmetingen verkrijgbaar.

De grootste XXL sjablonen zijn zelfs 90 x 90 cm groot!  Daarmee kun je dus echt een statement maken op een muur in je woonkamer. Of in een yoga-studio of meditatieruimte. Maar je kunt ook kleinere afmetingen nemen, leuk voor een kastje, op een canvas aan de muur, tafeltje, etc…

Mandala sjablonen in diverse afmetingen | verftechnieken.nl

Mandala sjabloon Happiness | verftechnieken.nl

Mandala sjabloon Harmony | verftechnieken.nl

Sjabloon Mandala Lotus | verftechnieken.nlOp de voorbeelden hierboven zie je direct al hoe veelzijdig de mandala’s zijn. Doordat het sjablonen zijn kun je ze iedere kleur geven die je maar wilt.

Dus ga je voor zacht pastel, of pittig in zwart-wit?

Ik zou zeggen, shop de sjablonen, een potje krijtverf en een set sponsjes of een sjabloneerkwast snel op onze afdeling sjablonen!

Veel plezier!

xoxo Mirjam

Deel dit artikel