Armeluiszilver-techniek op tv

verftechnieken-tv-uitzending-armeluis-zilver-shot

Afgelopen maandag werden we gebeld door een medewerkster van het tv-programma KoffieMax, met de vraag of ik in een tv-uitzending mijn Armeluiszilver techniek wilde komen demonstreren.

Mijn eerste reactie toen ik dat hoorde:
No way!
Mijn tweede reactie:
No! Way!

Enfin, gelukkig werd het telefoontje in eerste instantie door manlief aangenomen. Zo kon ik het idee even laten bezinken voordat ik terugbelde. Dus ik liet het bezinken, belde terug en kreeg nogmaals diezelfde vraag. Waarop ik mezelf tot mijn eigen verbijstering hoorde blabberen; ‘De Armeluiszilver techniek laten zien in een live tv uitzending? Ja hoor, leuk!’

Ik hoopte dat ik een paar weken de tijd zou krijgen, om 5 kilo af te vallen, extensions te laten zetten, een zonnebankkuurtje te nemen, mijn nagels te laten doen en op Bali een meditatietechniek te leren om het mogelijk te maken om onder geestelijke hoogspanning een blaadje bladzilver ongeschonden te hanteren.

‘We willen graag dat je aanstaande donderdag komt’ zei de dame van KoffieMax.
Gloep.

Uiteraard zei ik toch gewoon ‘Ja’. En gelukkig had ik maar 2 dagen de tijd om hier hysterisch over te doen. Wat ik natuurlijk niet heb gedaan, want ik voelde me over het algemeen wel redelijk kalm. Ik kreeg wél opeens enorm veel respect voor al die ‘Voice of Holland’ en ‘Idols’ kandidaten die zichzelf toch maar even vrijwillig voor de leeuwen werpen. (En het Twitterende en Facebookende volk de kans te geven om ze levend te verslinden.)

verftechnieken-tv-uitzending-armeluis-zilver-start

Al met al was het geweldig leuk om mee te maken. Ik werd heel hartelijk ontvangen, kreeg nota bene een eigen kleedkamer, werd lekker opgetut bij de visagie en overladen met kopjes koffie en goede zorgen.

verftechnieken-tv-uitzending-armeluis-zilver-frame1

Terwijl Myrna met het productieteam de doorloop van het programma deed, mocht ik in de studio alvast mijn spullen uitpakken en klaarzetten en alles een beetje stylen. Zo kon ik al een beetje om me heen gluren en de sfeer proeven. Myrna was heel aardig, gezellig en spontaan en kwam tussendoor even kennismaken en mijn werk bekijken. Dus tegen de tijd dat het bijna 11.00 uur was, stond ik te popelen om te beginnen.

verftechnieken-tv-uitzending-armeluis-zilver-frame2

Het was super! Maar nu ben ik weer met beide voetjes op aarde geland hoor. Life goes on.
Fijn weekend en mocht je dit weekend Pakjesavond vieren; heel veel plezier!

Oh ja; meer info over de Armeluiszilver techniek en de producten, vind je ook in dit artikel over armeluiszilver

Bewaren

1 gedachte op “Armeluiszilver-techniek op tv

  1. Pingback: Armeluiszilver met spiegel spray | Verftechnieken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.