Kleurinspiratie {Soft Ochre}

Abbondanza Soft Ochre

Naast de nog steeds populaire grijs- en taupe tinten zien we langzaam maar zeker steeds meer warme kleuren in het interieur verschijnen. En nu we het najaar in gaan is dit een uitgelezen moment om je huis wat warmte te geven. Met specerijtinten zoals kerrie en kaneel. En aardetinten zoals oker en rauwe siena. De hoogste tijd dus voor kleurinspiratie met het prachtige ‘Soft Ochre’ uit de Abbondanza collectie in de hoofdrol.

Soft Ochre is een warme aardtoon gebaseerd op het aardpigment rauwe siena uit Italië. Zondoorstoofd, spicy en aards en zachter en minder fel dan Abbondanza Ochre.

Okertinten doen het altijd geweldig in contrast met groenblauwe tinten zoals Verdigris (420). Door gebruik te maken van complementaire kleuren creëer je pit en energie in je interieur.kleurinspiratie okergeel

Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een zachter effect, door Soft Ochre te combineren met zachte natureltinten en natuurlijke materialen zoals terracotta , baksteen of riet.  oker kleurinspiratie

Heb jij ook wel zin om een warm kleuraccent te introduceren? Denk dan ook eens aan Soft Ochre. Verf gewoon een kandelaar, een bloempot of een paar flesvazen (ja ook glas kun je verven) en maak er een leuk stylinghoekje mee. Gooi nog een paar oker- of mosterdgele kussens op je bank en je kunt behaaglijk de winter in!

xoxo Mirjam

1 gedachte op “Kleurinspiratie {Soft Ochre}

  1. Vincent Rondwijk

    Bedankt voor deze mooie kleurinspiratie. Oker geel vinden wij ook een mooie kleur en willen dit graag in onze keuken en woonkamer laten terugkomen. We hebben al een aantal accessoires gekocht, maar we gaan denk ik ook onze meubels laten bekleden in die kleur!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.