Pompiedom … bezig met van alles en nog wat

abbondanza-Krijtverf_old-lace

De laatste tijd is mijn tijd erg versnipperd. We zijn bedrijfsmatig met meerdere projecten bezig en ik doe de hele dag allerlei verschillende dingen. Heerlijk vind ik dat overigens. Ik geniet er iedere dag van dat ik mijn eigen tijd mag indelen en kan doen waar ik op dat moment zin in heb. Nou ja, ik heb wel ‘plichten’ natuurlijk 🙂 Maar als ik een aantal stoelen moet (wil) schilderen, een hoeveelheid mail moet beantwoorden, een aantal administratieve dingen wil afwerken én een werkbeschrijving voor een woonblad moet uitwerken, dan plan ik het zo als het mij uitkomt.

verftechnieken_stoelen-verven
Een aantal stoelen wachtend op een make over. Eerst een goede schoonmaakbeurt en ontvetten. Dan laten drogen en ondertussen even iets anders doen.

verftechnieken-vloer-verven

Vloertje verven in de werkruimte. Het was in mijn domein een bende geworden met opgestapelde meubels en projecten ‘in wording’. En ik was er nog niet aan toe gekomen om iets te doen aan de werkelijk afschuwelijke rode vloer, waar ik me al aan ergerde vanaf het moment dat we hier introkken. Maar ja; ik mag dan wel ‘doen waar ik zin in heb’. Prioriteiten stellen dat kan ik ook heel goed 🙂 En dit was toen niet het belangrijkste. Maar nu ben ik begonnen met de eerste helft. De andere helft (atelier annex verfplek) komt later aan de beurt.

verftechnieken_stoelen_Krijtverf_old-lace

De stoelen zijn klaar en staan al op de geverfde vloer. Ik heb de stoelen geverfd met een van onze nieuwe kleuren; Old Lace. Dit is dé perfecte roomwitte tint, tussen Pure White en Old White in. Ik zal later nog wel wat meer foto’s showen. Nu eerst even door met weer een nieuw project. Een leuk idee dat ik vorige week kreeg. Nee, ik zeg nog niks maar ik ga weer even verder…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.