Pfff verhuizing opslag

moving-boxes
Mochten jullie je afvragen of ik nog leef? Ja ik leef nog 🙂
En nee, ik ben niet met vakantie of zo. Ik ben ook niet ziek. Nee, ik ben DRUK. Errug druk zelfs. Maar wel leuk druk hoor. Al vanaf kerst is het hier een gekkenhuis en een al hectiek. Dat is al redelijk normaal trouwens, maar dit keer was het nog een tandje erger.

Ten eerste waren we heel erg DRUK met de nieuwe Abbondanza kleurenwaaiers. En ten tweede ging er vrij plotseling iets door waar ik heel erg op gehoopt had, maar waarvan ik dacht dat het waarschijnlijk niet meer zou gebeuren. En wel dit: een nieuwe bedrijfsruimte, dus meer plek voor opslag en veel meer werkruimte. Nu hebben we onze opslag PLUS mijn atelier  PLUS productie en inpak ruimte op de afstand van maar liefst… (drumroll) … 5 seconden lopen vanaf onze woning 🙂

Heerlijk natuurlijk, ik ben in alle staten van blijdschap! Alle troep die toch nog in huis slingerde gaat weg hier. Dus ik krijg mijn huis terug. En het is zo lekker dichtbij (ff oversteken bij de voordeur). Ik kan dus heel gemakkelijk even ‘s avonds aan het werk. En, wat nog lekkerder is, alles gewoon laten staan. HEERLIJK!

Maar MAN wat hebben wij een rommel verzameld! Doos na doos na doos na doos moest van de ene naar de andere plek. Al mijn verfspullen, tafels, stoelen, stellingkasten, verpakkingsmaterialen, verfmachines, pigmenten, verfblikken, tekentafel, de hele voorraad.

Daarbij ook nog een heleboel brocante en accessoires zoals lampenkapjes, emaille, serviesgoed, oude kroonluchters, schilderijen, etc. In totaal 25 dozen! Allemaal spul dat ik nog had staan, voor verkoop en voor styling bij het maken van foto’s etc. Maar nu ga ik eerst ZITTEN en een glas wijn drinken. En ik hoop echt binnenkort weer tijd te hebben om ook even bij jullie blogs langs te komen.

xoxo Mirjam

Deel dit artikel

2 gedachten over “Pfff verhuizing opslag

  1. Judith

    Goh, 25 dozen! Ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen straks… En nu ff met de beentjes omhoog! Gefeliciteerd met je nieuwe opslag-atelier én inpakruimte, groetjes Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *